Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece güzel ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha enseışını getirmektedir.

Panik bar sayesinde kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı hizmetaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” tasarsı kâin baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Bu iş barkodlu vesika sahibi kurumların işbirliği ile e-Büyüklük Kapısı enfrastrüktürsı üzerinden sunulmaktadır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır Yangın Merdiveni Kapısı ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

Yapı karıni yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden binalmış olmalıdır. Başkaca, yangın merdivenlerinin nizamlı bakımının örgülması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da göz önünde bulundurularak standartlara munis halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kaçış için kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ev basamak ferahliği, konutlarda 100 mm’den ve özge strüktürlarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü beraberinde duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Sahanlığın en azca enliliği ve uzunluğu, merdivenin oylumluliğinden az olamaz. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Bu da acil durumlarda elan şu denli insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar. Merdivenler başkaca ergonomik layihamlara sahip olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri dâhilin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve berk tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page